top of page

SIX@MPD: Vaikuta tulevaisuuden koulutustarjontaan ja rakenna älykkään valmistuksen tulevaisuutta

SIX-toimijoita on partneroitunut Manufacturing Performance Days tapahtuma kanssa, ja tarjolla onkin useita mielenkiitoisia tapahtumia ajankohtaisista teemoista valmistavan teollisuuden yrityksille 5.-7. kesäkuuta Tampereella.


SIXNET roadshow: nyt puhutaan teollisuusyritysten osaamistarpeista!

Teollisten alueiden SIXNET-verkoston roadshow-kiertueen Tampereen tapahtuma toteutetaan Manufacturing Performance Days yhteydessä. Roadshow-tapahtuman teema on tällä kertaa teollisuuden osaaminen. Better Skills – Better Productivity: Building skills for future industry needs -tilaisuudessa keskitytään teollisuuden osaamistarpeisiin ja niihin varautumiseen. SIXNET on koonnut tilaisuuteen paikalle yritys- ja koulutustoimijoita kertomaan näkemyksensä ja tulevaisuuden osaamistarpeista ja miten yritykset voivat niihin varautumalla edistää menestystään.


Tapahtuma on oiva tilaisuus valmistavan teollisuuden yrityksille tuoda esiin näkemyksensä tulevaisuuden osaamistarpeista ja miten niihin tulisi vastata, sekä kommentoida olemassa ja suunnitteilla olevia koulutuskokonaisuuksia. Tule siis paikalle, kerro millaista osaamista ja taitoja yrityksessäsi tarvitaan ja vaikuta!


Osallistuminen on ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi pian. Voit pyytää rekisteröitymiskoodillisen kutsun sähköpostitse: suvi.hentila@businesstampere.com


Verkostoidu älykkään valmistuksen kehittäjiin ja lähde mukaan eurooppalaiseen yhteistyöhön

Laajassa SIX-yhteistyössä järjestetään myös SIX Smart Manufacturing – yhteistyöseminaari, missä voi tavata älykkään valmistuksen kehittäjiä, veturiyrityksiä ja kuulla heidän kehityssuunnitelmistaan. Tilaisuudessa kuullaan myös tulevista älykkäälle valmistukselle soveltuvista ajankohtaisista kansallisista ja EU-rahoitushauista ja verkotutaan niiden tiimoilta. EU:n yhteishankkeet tarjoavat yrityksille mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä verkostoa, jonka tuloksena pääsee uusimman tiedon ja osaamisen hyödyntämiseen kiinni sekä luomaan yhteyksiä potentiaalisiin uusiin kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin. Tule sinäkin paikalle verkottumaan ja rakentamaan älykkään valmistuksen tulevaisuutta!


Paikalle tulijoiden kannattaa tutustua myös Manufacturing Performance Days ohjelmaan kokonaisuudessaan. Tapahtuman teema tänä vuonna on kestävä ja resilientti kasvu, ja ohjelmassa on paljon teemaan liittyviä mielenkiintoisia keskusteluja, työpajoja sekä vierailut Fastemsin ja Sandivikin tehtaille.


Nyt kahdeksannetta kertaa järjestettävä tapahtuma on viime vuosina (2017 ja 2019) houkutellut yli 800 osallistujaa, ja tänäkin vuonna se tulee kokoamaan yhteen valmistavan teollisuuden yrityksiä, tutkijoita sekä teknologia- ja palveluntarjoajia eri puolilta maailmaa. Luvassa onkin paljon tapaamisen paikkoja – tule sinäkin mukaan.


Lämpimästi tervetuloa, Tampereella tavataan!

Comments


bottom of page