top of page
4e34a863-img_0391-1600x1200.jpg
six x valkoinen.png

HRC
Human-Robot Collaboration Pilot Line

logo_TAU_eng_neg_RGB.png

Kuvaus

Tampereen yliopiston raskaan yhteistyörobotiikan, HRC (Human-Robot Collaboration) pilottilinja on uudelleenkonfiguroitava edistyneen robotiikan T&K&I-alusta tutkijoille ja teollisuuden yrityksille. Se soveltuu ideoiden luomiseen ja testaamiseen sekä tulevaisuuden Horisontti Eurooppa -ohjelman ja kansallisten yhteistyöprojektien toteuttamiseen.
Lisäksi pilottilinja on erikoislaitteiden, robotiikan ohjelmoinnin, virtualisoinnin ja tekoälypohjaisten menetelmien ammatillisen koulutuksen paikka.
iStock-1173740442.jpg
lanz.png
Minna Lanz

Professor

Email: minna.lanz@tuni.fi
Phone: +358 40 849 0278

Yhteyshenkilö

Palvelumme

Tutkimus


Tampereen yliopiston Human-Robot Collaboration (HRC) testiympäristö tukee sekä virallista että epävirallista koulutusta sekä teollisuuden yritysten ja akatemian yhteistyötä tutkimuksessa.


Koulutus


Koulutuksen näkökulmasta robotiikan oppimisympäristöä kehitettiin helpottamaan oppimisprosessia ja mahdollistamaan erilaisten teollisuuden robotiikkaprojektien toteuttaminen.

TUTKIMUS/PAINOTUS

  • Raskaan yhteistyörobotiikan pilottilinja (HRC Pilot Line) on esikaupallinen (Test Before Invest) tuotanto- ja prototypointiympäristö, joka mahdollistaa uusien tuotteiden, prosessien ja niihin liittyvien palveluiden kehittämisen kokeilemalla oppimalla.

EQUIPMENT

ABB:n teollisuusrobotit
•    Two IRB4600 -teollisuusrobotit, yksi 5,5m lineaarisella radalla
six x valkoinen.png

Resurssit ja hinnoittelu

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Korkeakoulunkatu 6
33720 Tampere
FINLAND
bottom of page