top of page
SIXLabs.jpg

SIXLabs - Teollisuuden testaus- ja pilotointiympäristöt

Mahdollistamme Tutkimus-, Kehitys-, Innovaatio- ja Opetusympäristöjen ja -toiminnan entistä laajemman yhteistyön eri toimijoiden välillä. 

SIX x pattern valkoinen.png

SIXLabs: Testaus- ja pilotointiympäristöt yhdellä sivustolla

Erilaiset pilotointi- ja testausalustat ovat avainasemassa liiketoiminnan ja innovaatioiden kehittämisessä. Haasteena on ollut se, että tieto ympäristöistä on hajallaan ja vaikeasti saatavilla. Siksi olemme koonneet palveluntarjoajia eri alueilta yhdelle sivustolle helposti löydettävään muotoon.

Mitä?

SIXNET kokoaa tiedot relevanteista testiympäristöistä ja TKIO-infrastruktuureista liikkuvien koneiden ja valmistavan teollisuuden yrityksille, etenkin pk-yrityksille. 

Miksi?

Haluamme tuoda esiin testiympäristöjen ja TKIO-infrastruktuurien mahdollisuuksista esimerkiksi uusien tuoteideoiden kehitykseen ja testaukseen tai henkilöstön kouluttamiseen. 

Miten?

Keräämme tietoja TKIO- ja testiympäristöistä, luomme niihin profiilit ja lisäämme niiden näkyvyyttä erilaisten viestintäkeinojen, kuten webinaarien ja infravierailujen avulla sekä kehitämme pitkäjänteistä yhteistyömallia tietojen ajantasaisuuden takaamiseksi.

Mitä tarjoamme TKIO-infrojen omistajille

Infrayhteistyön avulla lisäät ympäristösi käyttöastetta ja saat uusia asiakkaita. Kauttamme luot yhteyksiä TKI-infroja ja -osaamista tarvitseviin yrityksiin sekä muihin valmistavan teollisuuden toimijoihin kotimaassa ja kansainvälisesti. Tule mukaan ja ota rooli alasi teknologisen kärjen joukossa! 

SIXLabs TKIO-infroja tarvitseville

Tarjoamme yrityksille pääsyn tasokkaisiin TKIO-ympäristöihin osaamisen kasvattamiseksi ja uusien teknologioiden hyödyntämiseksi älykkään valmistuksen ja liikkuvien työkoneiden sektoreilla.  Kauttamme löydät käyttöösi maanlaajuiset verkostot ja TKIO-palvelut.

SIXLabs TKIO-ympäristöt

Infrayhteistyön parantamisella saavutetaan merkittävää hyötyä

Suurin osa tarpeista, jotka liittyvät infrastruktuurien hyödyntämiseen teollisuudessa, tutkimuksessa ja opetuksessa, voidaan toteuttaa käyttämällä jo olemassa olevien infrastruktuurien kapasiteettia. Tämä lähestymistapa tarjoaa lukuisia huomattavia etuja, joista keskeisimpiä ovat:

Nopeus ja ketteryys

Infrastruktuuria vaativaan työhön voidaan tarttua välittömästi, ilman tarvetta odottaa investointisuunnitelmien, rahoitushakemusten ja potentiaalisten investointien toteutumista.

Kustannus-
tehokkuus

Monissa tilanteissa tarvittava infrastruktuuri on jo olemassa, mikä välttää tarpeen investoida uusiin tiloihin ja/tai mahdollisesti päällekkäiseen kyvykkyyteen.

Kehitys-
kyvykkyys

Infrastruktuurien käyttöasteen kasvattaminen luo edellytykset jatkoinvestoinneille ja kehitystoimenpiteille niiden parantamiseksi.

Yhteis-
toiminta

Infrastruktuurien luomat yhteydet mahdollistavat moniulotteisen yhteistyön eri toimijoiden välillä, kuten yhteiset työkalut, yhteiset kehityshankkeet ja tiedonjakamisen.

Mahdollistamme Tutkimus-, Kehitys-, Innovaatio- ja Opetusympäristöjen ja -toiminnan entistä laajemman yhteistyön eri toimijoiden välillä. 

Lähde mukaan toimintaan ja ilmoita edustamasi infrasi mukaan hankkeeseen

Täytä ennakkotiedot infrastasi allaolevan linkin kautta. Luomme edustamallesi infralle profiilin SIXLabs sivustolle, jonka sisällön pääset vielä tarkastamaan julkaisun jälkeen. 

Kysy lisää
petri_pohjola_01_900x600_edited.jpg

SIXLabs

Petri Pohjola
petri.pohjola@tamk.fi
 +358505927460
eakr logo.png
bottom of page