top of page

SIXNET-verkoston roadshow Hämeenlinnassa: Uudistuva teollisuus ja yritystoiminnan toimintaympäristö

Tervetuloa SIXNET-hankkeen seuraavaan roadshow -tapahtumaan, joka vie meidät Hämeen linnaan, missä historian havinan saattamina matkaamme keskiajalta kestävään huomiseen.


Tapahtumassa kuullaan kestävän kasvun muutosjohtaja Ville Availan ajatuksia kestävästä ja vastuullisesta liiketoiminnasta ja keskustellaan Availan johdolla päivän teemasta. Paneelikeskusteluun osallistuu kestäviä ratkaisuja kehittäneitä yrityksiä (Destia, Delva), kiertotalouden ja resurssiviisaan toiminnan periaatteita kehittävä yritysekosysteemi Industrial Park MORE sekä kiertotalouden palveluja tarjoava Kiertokapula.

Tutkimuksellista näkökulmaa keskusteluun tuo Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) ja maakunnan kehittämisen näkemyksiä Hämeen liiton edustaja. Paneelikeskustelun jälkeen siirrytään työpajoihin, joissa syvennyttään tapahtuman teemaan ja siihen liittyviin yritysten tarpeisiin. Keskustelujen antia hyödynnetään SIXNET-verkoston toiminnassa ja sen kehittämisessä.

Ohjelmaan sisältyy myös vierailu HAMK Tech -tutkimusyksikköön, missä toteutetaan tutkimus- ja kehitystyötä valmistavan teollisuuden tarpeisiin, kuten esim. ohutlevyrakenteisiin, niiden pinnoitteisiin ja robotiikkaan liittyen. Lisäksi vierailun aikana tutustutaan HAMK Techin ja yritysten välillä tehtyyn yhteistyöhön

Voit ilmoittautua tapahtumaan täällä.

Aika: 21.9. ja 22.9. klo 14-17:00 & 22.9. 8:30-15:15

Paikka: Hämeen linna, Hämeenlinna

Lisätietoja:

Suvi Hentilä

suvi.hentila@businesstampere.com

Puh. 044 230 11 03
Kuva: CanvaComments


bottom of page