top of page

Uusi liikkuvien työkoneiden nollapäästöisyyteen pohjautuva koulutus alkamassa

Uusinta tietoa hybriditeknologiasta ja keinoista saavuttaa nollapäästöisyys myös liikkuvien työkoneiden ympäristössä on ensi syksynä tarjolla vaivattomasti verkon ylitse Tampereen yliopiston täydennyskoulutuksessa.


"Koulutus pohjaa professorimme Tatiana Minavin yliopisto-opetuksen sisältöön ja on muokattu työssä olevien tarpeisiin ja rytmiin soveltuvaksi", kertoo koulutuksesta vastaava asiakkuuspäällikkö Saila Leivo.


Koulutuksen tarkoituksena on luoda kokonaiskuvaa Nollapäästöisten liikkuvien hybridikoneiden kokonaisuudesta, erilaisista hybridi- ja sähkömoottoreiden komponenteista ja voimansiirtotopologioista sekä niiden vaikutuksista energian käyttöön ja päästöihin. Koulutuksen jälkeen osallistuja pystyy analysoimaan alkuperäiset suunnitteluvaatimukset liikkuvan ajoneuvon osalta ja hyödyntämään optimoinnin menetelmiä matkalla kohti nollapäästöisyyttä. Koulutuksen toteutuskieli on englanti.


Olemme jo koeponnistaneet koulutusta kolmen erilaisen tuotekehitys- ja suunnitteluporukan kanssa ja palaute oli niin hyvää, että halusimme tarjota tämän uuden mahdollisuuden osaamisen päivittämiseen myös muille yrityksille.


Koulutuksen sivut aukeavat elokuussa.


Lisätietoja koulutuksesta:


Aino Sipari aino.sipari@tuni.fi


Comments


bottom of page