top of page

SIX Valmistusklubin webinaarit & työpajat toukokuussa



Miten toteutan käytännössä yrityksessäni vastuullisuutta ja vihreää siirtymää! Startti 24.5. klo 8:15-9:30 

Vastuullisuus ja vihreä siirtymä ovat kaikkien huulilla, mutta mitä ne tarkoittavat liiketoiminnan kehittämisen ja uuden liiketoiminnan rakentamisen näkökulmasta valmistavassa teollisuudessa? 

Vastuullisuus voi taakkana olon sijasta toimiakin liiketoiminnan buustaajana. Mitä taloudellisia edellytyksiä kestävien ja vastuullisten toimien edistäminen vaatii ja millaista taloudellista etua toimet saavat aikaiseksi? 


Miten toteutan käytännössä yrityksessäni vastuullisuutta ja vihreää siirtymää -tapahtumasarja pitää sisällään kaksi vuorovaikutteista webinaaria ja kaksi työpajaa, joiden sisällöistä vastaa muutosjohtamisen ja vastuullisuuden alan edelläkävijä Double Round Oy. Suosittelemme osallistumaan koko tapahtumasarjaan, sillä webinaariosuudet pohjustavat työpajoja. Toteutus tehdään osana SIXNET -yhteistyöverkoston toimintaa.

Ennen kesälomia tapahtumien tarkoituksena on antaa konkreettisia avaimia vastuullisemman liiketoiminnan kehittämiselle. Lomien jälkeen kehitetään asiakkaiden tuottamaa lisäarvoa yrityksen liiketoiminnassa.


  • Vuorovaikutteinen webinaari 24.5.2024 (klo8:15-9:30) (Startti, liiketoimintamallit, asiakasymmärrys ja data kuntoon)


  • Etätyöpaja 7.6.2024 (2h) (Oman yrityksen tavoitteet: taloudelliset ja ympäristölliset + käytännön toimet)


  • Vuorovaikutteinen webinaari ja keskustelu 13.9.2024 (75min) (Esimerkkejä miten kannattaa edetä/mitä välttää)

    • Ilmoittauduminen aukeaa myöhemmin


  • Etätyöpaja 11.10.2024  (2h) (Asiakasymmärrys,  asiakas mukaan prosessiin)

    • Ilmoittauduminen aukeaa myöhemmin


****

Open Lab Day: Data ja automaatio valmistavassa teollisuudessa, 22.5. klo 13:30 - 15:40 TAMK 

TAMKilla tapahtuu! 22.5. klo 13:30 - 15:40 on mahdollisuus päästä tutustumaan TAMKin laboratoriotiloihin, tutkimushankkeisiin ja kuulla yrityspuheenvuoroja. Tapahtumassa keskiössä on teollisuusdata ja sen hyödyntäminen sekä automaatio valmistavassa teollisuudessa.


Osallistujat pääsevät tutustumaan demoihin ja näkemään käytännössä, miten esimerkiksi teollisuuden esineiden internet -tyyppisiä ratkaisuja voidaan edistää. Osallistujat saavat myös esittää toiveita siitä, millaista toimintaa TAMKin laboratorioissa, hankkeissa ja koulutuksissa olisi kiinnostavaa nähdä jatkossa. Tapahtumassa on kahvitarjoilu. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/e/MCjLtnYG95

bottom of page