top of page

Syyskuulumisia SIXNET-verkostolta


verkosto

SIXNET-verkostolla on ollut tapahtumarikas syksy, mutta vielä on tehtävää jäljellä! 4.–5.10. järjestettiin Oulun Roadshow -tapahtuma, jonka aikana vierailimme Oulun seudun TKIO-alustoilla OuluZonessa, PrinLabissa, NUVE-LABissa sekä kuulemassa paikallisen Taktotek Oy:n kasvutarinaa.


Tapahtuman aikana pääsimme osallistumaan myös Printocent m-klusterin kokoukseen. Kiitos vielä oululaisille tästä mahdollisuudesta! Kokouksen aikana esittelimme omaa toimintaamme, sekä verkostoiduimme ja kuulimme Printocentin jäsenten työstä.


Tapahtuma oli erittäin onnistunut esimerkki ylialueellisen yhteistyön merkityksestä. Esimerkiksi tiedon levittäminen verkostoitumistapahtumien avulla sekä vierailut eri alueiden TKIO-alustoilla tuovat palvelut yritysten ja yritysten kanssa toimivien tietoisuuteen ja sitä kautta käyttöön yli maakuntarajojen.


SIXNET on kehittänyt yritysten avuksi SIXLabs alustan, jonne on kerätty TKIO-alustojen palveluja eri alueilta. PrinLab ja NUVE-LAB löytyvät jo alustalta. Tavoitteen on saada alustalle vielä lisää esiteltäviä palveluja.


Vaikka SIXNET-hanke päättyy vuoden vaihteessa, verkoston tarina on vasta alussa. Jo kehitettyjä palveluja halutaan ylläpitää sekä parantaa. Meillä suunnitelmia vielä täysin uusista tuulistakin ensi vuodelle, joten pysy kuulolla!Ella Laakio

Ella Laakio Projektipäällikkö, SIXNET-hanke +358 50 414 57 99 ella.laakio@businesstampere.com

Comentarios


bottom of page