top of page

SIX Valmistusklubi vierailee Puristeteoksella Kangasalla

Jos olet joskus miettinyt miten valmistavan teollisuuden pk-yrityksessä lisätään tuottavuutta, niin tämä vierailu tarjoaa mahdollisuuden tutustua yhteen kasvutarinaan.


SIX Valmistusklubi vierailee Kangasalla Puristeteoksella, jossa toimitusjohtaja Ville Mäenpää on tuonut yritykseen huikean kehittymisen kulttuurin. Tässä 6 me vaihtavassa pk-yrityksessä on neljässä vuodessa investoitu digitaalisuuden lisäämiseen 0,5 me. Tekemisen teho on noussut 15% vuosivauhtia.

Ville Mäenpää kertoo yrityksen kehittymispolusta ja tehdyistä toimenpiteistä. Lisäksi kuulemme aikaansaaduista muutoksista tuottavuuteen ja toimintatapoihin. Pääsemme myös tutustumaan yrityksen tuotantoon.


Tarkoitus on esittelyn ja esitysten lisäksi käyttää aikaa yhdessä aiheesta keskusteluun. Pienissä yrityksissä digi-asioihin investoiminen ei ole itsestäänselvyys, joten aiheesta on hyvä jakaa kokemuksia ja oppeja myös osallistuvien yritysten kesken.

Valitettavasti paikanpäälle vierailu ei ole vielä nyt mahdollista, joten tarjoamme vierailun virtuaalisesti Teamsin kautta. Esitysten jälkeen on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Ilmoittaudu mukaan Lisätietoja tapahtumasta: Heini Wallander ja Jouni Myllymäki

Lisätietoja SIX Valmistusklubista Kieli: suomi Hinta: Ilmainen

Tapahtuman tyyppi: virtuaalinen


Tämä tapahtuma on mennyt.

​SIX Valmistusklubi on osa laajempaa kehitystyötä, jota rahoittaa Pirkanmaan liitto.

Comments


bottom of page