top of page
six_ban.png
sixpods_1.png
spotify-podcast-badge-wht-blk-330x80.png
SIXPODS on podcastsarja, jonka avulla SIXNET-verkosto pyrkii osaltaan vastaamaan
teollisuusyritysten digivihreään siirtymään liittyviin tietotarpeisiin.

SIXPODSin ensimmäisellä tuotantokaudella keskitytään kaksoissiirtymän
vihreään ulottuvuuteen ja tutustutaan teollisten yritysten konkreettisiin vihreisiin toimiin.

Vihreää siirtymää tarkastellaan eri kulmista ja jaksojen aikana kuullaan niin teollisuuden kiertotaloudesta, kestävistä materiaaleista ja energiaratkaisuista, kuin tutkimuksen, yhteistyön ja strategisen johtamisen merkityksestä vihreiden innovaatioiden ja toimintatapojen syntymiselle.  Teollisuuden vihreistä teoista kertoo joukko tekijöitä ympäri Suomea.

Kuuntele ja inspiroidu!
SIXPods
SIX_PODS_Lilli Puntti.jpg
Tässä SIXPODS jaksossa tarkastellaan ympäristövastuullisuuden johtamista.
Kiillon tuoteturvallisuudesta ja vastuullisuudesta vastaava Lilli Puntti kertoo, miten ympäritövastuullisuus näkyy Kiillon jokapäiväisessä toiminnassa ja miten ympäristöperiaatteet
ja -tavoitteet on viety organisaation jokaisen työntekijän tasolle.
Kolmannessa SIXPODS-jaksossa hypätään syvälle kiertotalouden kierteisiin. Kehitysjohtaja Tero Helin kertoo, miten Kiertokapula-kiertotalousalueella luodaan innovaatiotoiminnan edellytyksiä parhaiten tukeva ympäristö, ja miksi nyt on hyvä momentum kiertotalouden toiminnalle.
Tässä SIXPODSin jaksossa liimaudutaan Vaatelaastarin ekologisen korjausliiketoiminnan ytimeen. Vaatelaastarin perustaja ja toimitusjohtaja Jetta Liukkonen kertoo, miten arkisesta havainnosta on kehitetty kuluttajille helppo, pieni, mutta vaikutuksiltaan suuri ekoteko.
Näyttökuva 2022-12-20 124730.png
Tässä SIXPODSin jaksossa hypätään kestävyyttä ja resilienssiä lisäävien innovatiivisten energiaratkaisujen maailmaan. Kestäviä tekstiilejä tuottavan Spinnovan perustaja ja teknologiajohtaja Juha Salmela kertoo, miten teollisuus- ja teknologiayrityksen hiilikädenjälki on reilusti miinuksen puolella, ja onko vihreä liiketoiminta kannattavaa.
News
Roashow

Lisätietoja

Suvi_Hentilä_Business_Tampere_Henkilosto_Laura_Vanzo-2.jpg
Suvi Hentilä
Projektipäällikkö, SIXNET-hanke
+358 44 230 11 03
suvi.hentila@businesstampere.com
bottom of page