top of page

SIXPODS Tekoja vihreässä siirtymässä podcastsarja on nyt julkaistu! Kuuntele ensimmäinen jakso!


SIXNET-verkoston roadshow-kiertueella on keskusteltu teollisuusyritysten digivihreään siirtymään liittyvistä tarpeista. Tuolloin on usein noussut esiin tarve kuulla konkreettisia esimerkkejä siitä, miten digivihreään tulevaisuuteen päästään. SIXNET-verkosto on lanseerannut podcastsarjan, joka pyrkii osaltaan vastaamaan tähän tarpeeseen. Sen ensimmäisellä tuotantokaudella keskitytään kaksoissiirtymän vihreään ulottuvuuteen ja tutustutaan teollisten yritysten konkreettisiin vihreisiin toimiin.


”SIXPODS – tekoja vihreässä siirtymässä” podcastsarjassa vihreää siirtymää tarkastellaan eri kulmista ja jaksojen aikana kuullaan niin teollisuuden kiertotaloudesta, kestävistä materiaaleista ja energiaratkaisuista, kuin tutkimuksen, yhteistyön ja strategisen johtamisen merkityksestä vihreiden innovaatioiden ja toimintatapojen syntymiselle. Teollisuuden vihreistä teoista kertoo joukko tekijöitä ympäri Suomea: Atria, Kiilto, Kiertokapula, Spinnova ja Vaatelaastari.


SIXPODSin ensimmäinen jakso on juuri julkaistu. Siinä hypätään kestävyyttä ja resilienssiä lisäävien innovatiivisten energiaratkaisujen maailmaan. Kestäviä tekstiilejä tuottavan Spinnovan perustaja ja teknologiajohtaja Juha Salmela kertoo, miten teollisuus- ja teknologiayrityksen hiilikädenjälkeä on pysytty kasvattamaan, ja onko vihreä liiketoiminta kannattavaa.”Lisätietoja:


Suvi Hentilä

Projektipäällikkö, SIXNET-hanke

Comentarios


bottom of page