top of page

Yritykset digisiirtymän kynnyksellä: miten hyödyntää tekoälyä, dataa ja automaatiota?

SIXNET-hankkeen järjestämä tapahtuma kokoaa valmistavan teollisuuden yrityksiä, pk-yrityksiä, sekä tutkimuksen ja yrityskehittämisen tahoja keskustelemaan tekoälyn, datan ja automaation tarjoamista mahdollisuuksista kehittää yritystoimintaa.

Tutustumme torstaina Seinäjoen ammattikorkeakoulun digitaalisen valmistuksen, robotiikan ja konenäön laboratorioihin. Aikaa on varattu myös verkottumiseen.

Perjantaina on ohjelmassa asiantuntijapuheenvuoroja ja työpajoja. Muun muassa Googlea 13 vuotta sparrannut teknologian ja viestinnän asiantuntija Timo Nurmi kertoo ja valottaa käytännön esimerkein, mitä tekoäly käytännössä tarkoittaa ja mahdollistaa. Kurkistamme Business Finlandin rahoitusohjelmien kulisseihin sekä kestävää teollisuutta edistävän SIX-aloitteen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotiekartoille.

Aika:

2.6.2022 15-17:00 (tutustuminen testiympäristöihin ja verkottumistilaisuus)

3.6.2022 klo 10-15:00 (asiantuntijapuheenvuorot ja työpajat)

Paikka:

Frami, kampusranta 9B, 60320 Seinäjoki

Työpajoissa keskitytään tilaisuuden teemoihin tiimoissa tapahtuvan yhteistyön kehittämiseen. Ohjelmassa on myös Tekoäly 4.0 -ohjelman toimenpiteenä kehitettävän teollisten pk-yritysten digikehitystä ja innovaatioyhteistyötä tukevan kehittämistahon ideointityöpaja.

Lisätietoja:

Suvi Hentilä

suvi.hentila@businesstampere.com

puh. 044 230 11 03


Tapahtuma on mennyt.

Comments


bottom of page